100-jarig jubileum NJN

De Nederlandse Jeugdbond voor Natuur (NJN) bestaat in 2020 honderd jaar. De NJN viert haar eeuwfeest op zaterdag 26 september 2020  met een reünie, waarbij ook de presentatie van een boek over honderd jaar NJN op het programma staat.

Meer informatie over de reünie zal binnenkort te vinden zijn op www.njn.nl/reunie. Alle oud-leden zullen in voorjaar 2020 een uitnodiging krijgen per mail of post.

Al een eeuw lang brengt de NJN jongeren bij elkaar met interesse in veldbiologie. Op kampen en excursies in binnen- en buitenland worden vogels, insecten, planten, zoogdieren en het zeeleven bewonderd. Alle activiteiten worden door de leden zelf georganiseerd. De NJN is daarmee een unieke vereniging in het Nederlandse verenigingenlandschap.