Boekenmarkt

De meeste boeken die beschikbaar zijn via onze boekenmarkt zijn aan onze stichting geschonken door mensen die een binding hebben met natuur en milieu. voor de dubbele boeken zoeken wij, met respect voor de schenker, een nieuwe liefhebber onder onze donateurs.

Beschikbare boeken

U kunt online een keus maken uit meer dan 2200 boeken die beschikbaar zijn. Hieronder vindt u een overzicht, wat u kunt doorzoeken.

Heeft u belangstelling voor een bepaald boek? Neemt u dan contact op met de beheerder van de Boekenmarkt. Vermeld a.u.b. het ID-nummer (#…) van het betreffende boek. Dat kan via het contactformulier. Een vrijwillige bijdrage aan de stichting is natuurlijk zeer welkom.

Bezoek de boekenmarkt

De bibliotheek en de boekenmarkt zijn elke vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur open voor belangstellenden.

Hugo de Vries Centrum, Plantage Middenlaan 2c, Amsterdam

Co├Ârdinator

Jacques de Smidt is co├Ârdinator van de bibliotheek. Voor bezoek aan de bibliotheek op andere dagen dan vrijdag, graag vooraf contact opnemen met Jacques de Smidt, 020-6235114.