Steun ons

Help mee om het debat over de natuurbescherming in Nederland te voeren en de oude idealen van Eli Heimans en Jac. P. Thijsse een nieuwe inhoud te geven, zodat de natuur in Nederland een echte toekomst krijgt. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als donateur.

Overmaken

U kunt het bedrag waarmee u ons wilt steunen overmaken op rekeningnummer NL52 INGB 0003 8310 69 t.n.v. Heimans en Thijsse Stichting, Amsterdam, onder vermelding van “donatie” en uw naam. U ontvangt na aanmelding de meest recente Nieuwsbrief.

ANBI

De Heimans en Thijsse Stichting is een erkende ANBI instelling, waarvan de gegevens zijn opgenomen in de Kennisbank Filantropie. Dat betekent dat u giften/donaties kunt aftrekken van uw belasting. Voor de voorwaarden kunt u terecht bij de Belastingdienst.

De minimum donateursbijdrage is €10,- voor studenten, € 22,50 voor overige personen en € 65,- voor instellingen.

Aanmelden als donateur